"Семеен Великден"

Ето че с наближаващия голям празник дойде време и за втория сезон на онлайн фестивала "Споделен Великден" - този път за цялото семейство. Екипът на Скрипчър Юниън България ви кани да се включите като семейство в нашата инициатива "Семеен Великден" и в тези предпразнични седмици да прекарате заедно едно незабравимо време на забавления, игри, разговори, творчество и др., като си припомните и преживеете чудото на Възкресението на нашия Господ Исус Христос. А кой знае, с малко късмет можете дори да спечелите една от нашите специални награди. :)
 

Кой може да участва?
Всяко семейство

Как да участвам?
За да участвате, трябва заедно като семейство да изпълните нашите 3 предизвикателства. Имате пълна творческа свобода в това как точно да се справите с тях. Не забравяйте обаче да ни изпратите снимков или видео материал как вашето семейство "покорява" всяко едно предизвикателство. :)

Къде да пратя предизвикателствата?
Снимките и видеата на изпълнените предизвикателства можете да изпратите на имейл: scriptureunion@abv.bg
Не забравяйте да напишете своите имена, възраст (на децата) и град.

До кога мога да се включа?
Краен срок за изпращане на вашите снимки/видеа: 29 април 2021г.

Какви са предизвикателствата?

Предизвикателство 1:
Създайте творба като семейство. (пр: рисунка, песен, стих, танц, модел или друго по ваша преценка) :)
 
За пълна информация изгледайте видеото
 

Предизвикателство 2: Сгответе нещо вкусно заедно. :)
 
За пълна информация изгледайте видеото
 

Предизвикателство 3: Разкажете историята за Възкресение Христово. (пр: може да я представите като скеч, куклено шоу или друго по ваша преценка и желание) :)
За пълна информация изгледайте видеото
А споменахте нещо за награди?
Точно така! Всеки, който изпълни и трите предизвикателства, ще бъде включен в специална томбола за награди. Първият изтеглен от томболата печели безплатен лагер! Вторият изтеглен печели 50% отстъпка от цената на лагер, а третият - 30% отстъпка от цената на лагер. Ако някой от изтеглените победители е дете на възраст под 6г., то печели комплект детски книжки за празниците "Рождество", "Великден" и "Петдесятница" (тъй като не предлагаме лагери за тази възрастова група). Но най-вече всички участници печелят възможност да споделят празника и да прекарат едно ценно време със семейството си :)

Други въпроси?
Ако имате други въпроси, можете да се свържете с нас на имейл scriptureunion@abv.bg или да ни потърсите на нашата Фейсбук страница. :)

Нека споделим този велик ден! :)
Новини
Седмични библейски клубове
05.09.2022
С началото на новата учебна година дойде време да подновим и нашите седмични библейски клубове!  Целта на клубовете е да предоставят на децата и ...
Великденски пакет
29.03.2022
За втора поредна година екипът на Скрипчър Юниън България подготвя комплект с материали за работа с деца на различни възрасти на тема Възкресение...
11-то Национално библейско състезание
24.03.2022
На 12.03.2022 (събота) се проведе 11-тото Национално състезание за познаване и разбиране на Библията „В ръката Му имаше книга...“. И тази ...
Предстоящи лагери